ANNONS

FEL KROPP?

/
Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Så vad har hänt denna tisdag då? Jo jag har ju varit hos frisören (så skönt att vara fräsch i barret igen), vi har storhandlat mat och sen så har vi passat på att rensa skafferi & kyl och jag har också provat ALLA mina jeans, shorts, byxor mm och rensat bort 2/3 av dem. Många par passar inte min kropp nu helt enkelt. Det hade kunnat vara en riktig ångestgrej för några år sedan. Men jag känner mig helt neutral. Jag har ju muskler på kroppen och har format kroppen med träning så självklart kan inte byxor som jag bar för några år sedan sitta likadant nu. Jag trivs så himla bra med min kropp nu och jag ser så tydligt också vilka plagg jag trivs och passar bäst i. En sak, låg midja på byxor? Nej men snälla. Det funkar inte för mig och jag är så glad att hög midja är så trendig idag. Min midja sitter väldigt högt upp och jag har långa ben och kort överkropp, så jeans eller byxor med låg midja blir helt fel på mig.

Det är fan inte lätt med kläder och olika modeller av plagg. Det gäller att hitta rätt plagg för sig själv. Det är ju omöjligt att ett plagg i en storlek ska sitta likadant på dig och på mig. När jag var yngre tänkte jag ofta när jag provade kläder att det var MIG det var fel på om plagget inte passade. Men det är ju plagget det är fel på. Ganska självklart, eller hur? Men det har tagit lång tid för mig att komma underfund med.

Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Romeo och jag slängde ihop gröna smoothies till kvällsmålet. Jag & grabbarna dricker den varje dag nu : ) Bra grejer! Ikväll kommer jag somna tidigt för sov så dåligt natten som var. Höll på att somna i frisörstolen medan Erica klippte mig haha. Visar håret i veckan och självklart min städade klädkammare som är helt galet koordinerad nu 🙂 Love it!

Kram/E

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00