FEL KROPP?

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så vad har hänt denna tisdag då? Jo jag har ju varit hos frisören (så skönt att vara fräsch i barret igen), vi har storhandlat mat och sen så har vi passat på att rensa skafferi & kyl och jag har också provat ALLA mina jeans, shorts, byxor mm och rensat bort 2/3 av dem. Många par passar inte min kropp nu helt enkelt. Det hade kunnat vara en riktig ångestgrej för några år sedan. Men jag känner mig helt neutral. Jag har ju muskler på kroppen och har format kroppen med träning så självklart kan inte byxor som jag bar för några år sedan sitta likadant nu. Jag trivs så himla bra med min kropp nu och jag ser så tydligt också vilka plagg jag trivs och passar bäst i. En sak, låg midja på byxor? Nej men snälla. Det funkar inte för mig och jag är så glad att hög midja är så trendig idag. Min midja sitter väldigt högt upp och jag har långa ben och kort överkropp, så jeans eller byxor med låg midja blir helt fel på mig. Det är fan inte lätt med kläder och olika modeller av plagg. Det gäller att hitta rätt plagg för sig själv. Det är ju omöjligt att ett plagg i en storlek ska sitta likadant på dig och på mig. När jag var yngre tänkte jag ofta när jag provade kläder att det var MIG det var fel på om plagget inte passade. Men det är ju plagget det är fel på. Ganska självklart, eller hur? Men det har tagit lång tid för mig att komma underfund med.

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Romeo och jag slängde ihop gröna smoothies till kvällsmålet. Jag & grabbarna dricker den varje dag nu : ) Bra grejer! Ikväll kommer jag somna tidigt för sov så dåligt natten som var. Höll på att somna i frisörstolen medan Erica klippte mig haha. Visar håret i veckan och självklart min städade klädkammare som är helt galet koordinerad nu 🙂 Love it!

Kram/E

 1. Helena skriver:

  Känner igen mig i det där. Jag har tränat mer sista åren och det gör att just jeans med några år på nacken inte passar längre. Men då får det ju vara så, jag kan ju inte gärna önska bort muskler… 🙂 Samma med midjan, jag hade gärna låg midja på jeansen men sedan man kommit på hur bra det är med lite högre midja vill jag inte ha nåt annat.

 2. Jag skulle vilja ha någon som plockade fram kläder som passar mig! Känns heeeelt omöjligt att hitta jeans tex.
  Långa smala ben, timglasmidja, platt rumpa. Vill ha höga jeans men rumpan ser knas ut i såna.

  1. Engla skriver:

   Tror du inte det är en vanesak med rumpan? Jag upplever att man får lite mer rumpa i högmidjade byxor men det tog tid att vänja mig vid den typen av byxor & jeans, och nu kan jag inte bära annat 🙂

   1. Ja det kanske är så.
    Får försöka hitta en bra modell!

  1. A skriver:

   Vill tipsa om jeans från Tiger, modellen Slight. Testa dem, tycker de ger ”mer rumpa” än många andra modeller!

   1. Tack för tips! Ska kolla.

 3. Ellie skriver:

  Klokt att anpassa kläderna efter kroppen och inte tvärtom! 😉 Jag är väldigt kort och har väldigt putande och stor rumpa = kan på riktigt inte hitta byxor som passar. Har använt enbart kjol och klänning i över 15 år. Kanske lite trist men vad gör man 🙂

  1. Engla skriver:

   Har du testat stretchiga byxor? Finns ju många sådana fina, i jeansmaterial eller fuskskinn tex.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..