SORGLIGT & VERKLIGT

 

img_2919

Härligt med lite ljusare dagar nu. Känns som det faktiskt blir en liten skillnad för varje vecka. I like!

PicMonkey Collage

Helgen gick ju löljligt snabbt alltså. Biomys igår och idag så har vi mest fixat hemma, slappat & spelat spel. Barnen har åkt pulka mm. Jag sträckläste Comedy Queen, som väl egentligen är en ungdomsbok. Såg att Bloggkommentatorerna tipsade om den förut så när jag var på bibblan med Jolie i veckan så lånade jag hem den. Jag har gråtit och skrattat om vartannat. Herregud vad jag lipade. Den handlar om en 11-årig tjej vars mamma tagit livet av sig pga. psykisk ohälsa. Hon bor med sin pappa och försöker helt enkelt hantera sin sorg. Eller snarare trycka bort den. Och den här tjejen har så mycket humor och kärlek i sig och vill bli en stå-uppare.
Ja gud, jag bölar nu med. Det blir för mycket igenkänning. Min dotter är 11 år. Hon är den roligaste människan jag vet. Jag har sagt att hon kommer bli komiker, för hon är så jäkla snabb & ser humor i allt! Älskade barn. Ja hursom, läs boken. Den är fin & viktig. Ung som gammal.

Nu ska vi se vidare på den verklighetsbaserade serien Escape at Dannemora (finns på HBO) Sjukt bra! Bästa vi sett sen Vår tid är nu, och då har vi försökt med många serier under jullovet men gett upp bl a. Dirigenten, The deuce säsong 2, The little drummer girl mfl. Kul info är att Dannemora ligger bara ca 1.5 mil här från oss, därifrån platsen Dannemora i USA fått sitt namn. Coolt ändå!

Kram/E

 1. Cris skriver:

  Haha, den linken til Bloggkommentatorerna rett etter at de har annonsert at de slutter 😅😁- tar jeg feil om jeg tror at du danser litt på graven til den bloggen..?:)

  1. Engla skriver:

   Ja jag läste det. Sjukt trist! Bloggkommentatorerna gillade jag och tycker det känns lite sorgligt att de slutat.

 2. Rebecka skriver:

  Men gud, little drummer girl var ju hur bra som helst! 😂😂

  1. Engla skriver:

   Allså höll på somna och gav upp i början av avsnitt 2 haha

 3. Kan tipsa om serien YOU på Netflix om ni inte redan sett. Mycket bra! Ha en fin vecka <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..