LYXBIO

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Idag var det biodags och vi har en ny biograf i Uppsala, nämligen på Gränbystaden. Nordisk Film Bio med ursköna stolar. Say no more. Jag som alltid får ont i rumpan när jag sitter länge, låg så himla skönt idag och rörde mig inte en endaste gång. Goals liksom haha.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Japp, tummen upp! Och filmen vi såg? Sune vs Sune. Jag hade hoppats att pappa Rudolf skulle leverera lite mer, han är ju så jäkla rolig i de första filmerna med Peter Haber. Och Fredrik Hallgren som spelar Rudolf i denna film är ju sjukt rolig egentligen men får inte så mycket utrymme i denna film. Sune vs Sune är mer en barnfilm än en familjefilm skulle jag nog säga, även om jag tyckte den var bra. 3/5! Och får barnen bestämma ger de 5/5 : )

 

 1. Vad härligt med bio och de där stolarna ser verkligen sköna ut! Jag för min del älskade Sune vs Sune.Tyckte den var så charmig och rolig.

 2. Ja lite konstigt blev det med Sunes mamma å pappa… Men barnen tyckte det var jättekul 😊

  1. Engla skriver:

   Ja han VAR liksom Rudolf!

 3. Sofie skriver:

  Åh, jag älskar den gamla Sune med Peter Haber som pappa Rudolf! De andra Sunefilmerna som kommit har varit bra, men ingen slår originalet:-)

 4. Maria skriver:

  Är det äkta päls på Jolies jacka?

  1. Engla skriver:

   Nej fusk 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..