ANNONS

FREDAGSFRULLE

/

Innehåller annonslänk för Cervera 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min bästis i köket, blender från Smeg

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fredagsfrulle! Helt hooked på ägg med kaviar igen. Har  sån craving på det i perioder. Supergott på fröknäcke! Till det dricker jag varmt citronvatten och en stor grön smoothie. Bra start på denna fredag!

Planerna för dagen är jobb ett par timmar till och sedan hämta barn, handla lite gott till helgen, laga god fredagsmiddag och eventuellt drar vi och badar ikväll. R kom precis hem och känner sig sjuk. Han som aldrig är sjuk! Hoppas det är något kortvarigt bara. Så typiskt till helgen. I helgen ska vi på bio är planen och jag ska fixa klart i min garderob och kanske tom. påbörja en typ av capsule wardrobe som jag såklart kommer fota och berätta mer om.

Om det finns någon bloggläsare som bor i närheten så har jag en hel del kläder som jag vill skänka bort. Alltifrån sommarlinnen, klänningar, tjocktröjor, träningstights mm i XS/S. Maila mig isf och hämta under helgen! Jag har två stora papperskassar så kan skänka till två olika personer. Gärna med en motivering varför du behöver dem 🙂

Hoppas du har en fin dag! Kram/E

22
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00