EN ALLDELES VANLIG ONSDAG

 

Onsdag och en alldeles vanlig dag. Kämpade mig upp när klockan ringde imorse och det tog en timme innan jag var människa. Kunde inte prata ordentligt och tappade saker innan kaffet kickade in. Men skönt att vara igång med rutinerna igen.
Vi började att städa ut julen i helgen och idag har jag plockat bort två ljusstakar. Vi har ju inte haft så mycket jul framme och just nu känns det väldigt skönt. Även om det bara är januari ännu så vill jag ha vår inne & vår i sinne.

Veckans planer är förutom jobb, att fixa vidare i tvättstugan som börjar ta form (ska visa lite bilder asap) och i helgen ska vi nog boka in en bio och på söndag är det Knutmassofirande här (där folk klär ut sig). Ja det är ju redan onsdag så blir en kort vecka men det blir lite skönt med en lugn start för både kidsen och oss känner jag.

49259709_272031210377186_3984650690478735360_n

Guccis favoritplats har under julen varit under granen men nu så har han tagit över min fåtölj istället.

Skriva matschema & storhandla är något vi också behöver göra snart. Sugen på nya och fräscha middagar så googlar runt på recept om kvällarna. Är du igång med vardagen igen?

Kram/E

 1. Mia skriver:

  Vad hände med inspopodden? Kommer den tillbaka? Tyckte ni va så bra 🙂

  1. Engla skriver:

   Vad gullig du är, tack!

   Den tog för mycket tid och i nuläget fungerar det inte att podda för oss. Men vi har inte lagt ner det helt. Vad gäller mig så behöver jag få några andra bitar att fungera först och främst, och sen är jag inte särskilt förtjust i att vara igenkänd vilket jag lätt blir på liten ort och ännu mer i en podd vilket då kan göra det svårt att vara helt öppen när jag hör att tex. Jolies kompisar lyssnar, lärare, grannar osv 🙂

   Kram!

 2. Malin skriver:

  Rökt lax i skivor, ner i en panna tillsammans med matlagningsgrädde, peppar, citron, pressad vitlök och massor av dill. Vi äter spagetti till. Underbart god och enkel rätt som ändå känns lite lyxig! Går att byta ut vanlig spagetti mot bönpasta också 🙂
  Gulaschsoppa tycker jag också är enkelt! Skivar potatis, lövbiff och paprika. Kokar tillsammans med vitlök, tomatpuré, oregano, vatten och nån deciliter mjölk. Det står mest och puttrar för sig själv vilket är skönt i vardagsstressen!
  Kan tipsa om Bambis mat och bak blogg. Hon har två barn och lagar mycket enkel men god mat, ofta från grunden, och brukar lägga upp veckamatsedlar. Googla bambi blogg då dyker den upp 🙂

  1. Engla skriver:

   Men mums! Älskar laxreceptet, tack!!!

 3. Lotte skriver:

  Åh ge mig lite matinspo haha så svårt ju!
  Jag har precis tränat klart och i förmiddags var vi på inskolning på förskolan så här är vi igång. Snart börjar en jobba med….

  1. Engla skriver:

   Haha ja jag skriver en matlista när vi storhandlat i nästa vecka 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..