DAGENS OUTFIT

 

Innehåller adlinks

img_2827

img_2828

 

Min mest använda outfit senaste månaden:

Jacka Lexington / Jeans Gina Tricot / Boots Stine Goya

Varmt & skönt ska det vara och även om jag gillar färg så är det just det enkla i svart och jordnära toner jag ändå alltid går tillbaka till. Man kan ju piffa upp det med en färgglad mössa eller tröja ibland : ) Jackan är reafynd och nedsatt med 50%! Riktigt kap på en klassisk modell. Jeansen är favoriter köpta för ca ett år sedan. Påminner lite om Levi´s 501:or. Och skorna värmer fint och finns även de på rea.

Kram/E

 

 1. Therese skriver:

  Jättefint! Klassiskt och snyggt 🙂 vilken stl har du på jackan?
  Kram

  1. Engla skriver:

   Tack rara! S 😊 Kram

 2. Sanna skriver:

  Snyggt, särskilt skorna. 🙂
  Vad är grejen med att alltid stå på tå med en fot? Röstar på de lite mer naturligare bilderna som inte är så ”uppställda”. 🙂

 3. Johanna skriver:

  Men hur många jackor (snarlika) och kappor behöver man egentligen ha? Du hade ju en du fick som spons för flera tusen där du skrev att den var en klassiker att använda mkt och länge (som ett försvar för att shoppa), den har vi aldrig sett mer på dig. Ibland känns det som att rea är ditt sätt att komma undan med att handla, men konsumtionen kvarstår. Det blir ju inte MER miljövänligt för att det är billigt. Hänvisning till ditt återvinningsinlägg häromdagen. Tror det krävs mer än bara lite sopsortering och att äta vegetariskt. Är det för miljön eller plånkan?

  1. Engla skriver:

   Jag visar inte upp alla outfits här dels för att de är snarlika så här års 🙂

   1. Johanna skriver:

    Fast nu svarade du ju inte på frågorna… politikersvar.🥴

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..