ÖNSKELISTA 2019

 

– En oversize hoodie i svart. Har spanat in en från Kenzo som jag har på min önskelista. Perfekt mysplagg som är snyggt och kan bäras till skinnbrallor, en kappa och sneakers lika gärna som till träningstightsen.

– En gul eller vit maxiklänning i den perfekta modellen. Du vet en boho-chic klänning att använda både med sneakers och sandaler.

– Svarta Levi´s 501- jeans. Bästa jeansen punkt.

– Mellanblå Levi´s 501-jeans utan slitningar. Se ovan.

– Hermés-sandaler i tan eller svart. De har stått på listan länge men när jag väl ska slå till är de alltid slut. Känner att de kommer vara pricken över i på alla mina sommarlooks.

– Louis Vuitton Neverfull i modellen GM

– En vit väska från Gucci

PicMonkey Collage

Pics: Pinterest

Detta kollage sammanfattar min stil väldigt bra, och det finns ingen anledning att hamna bortom den för det är ju dessa looks jag dras till, år efter år, oavsett trender. Klassiska looks med få detaljer. Inga konstigheter. Det är efter denna stil min garderob är uppbyggd. Kram/E

 1. Jag har samma mål! Jag ska börja köpa mer närproducerat/ekologiskt/rättvisemärkt. Byta ut tex alla rengöringsmedel som är fulla med kemikalier och dödar microornanismer och jag har börjat göra egna rengöringar. Så kul! Tror det gör stor skillnad om alla skulle börja tänka efter mer varje gång man handlar nytt.

  1. Åh vad spännande Hur gör du egen rengöring? Blir så himla inspirerad av sånt här! Så kul att läsa om fler som också strävar efter bättre leverne. Kram!

   1. Ja man blir så inspirerad!! 🤗 egen allrengöring som är naturligt bakteriedödande gör jag ungefär såhär: Jag kokar vatten i en kastrull. Låter den svalna helt. Sen tar jag en sprayflaska o häller i en skvätt ättika. Typ en halv deciliter. Sen klämmer jag ur en citron i flaskan. Sen på med vattnet o sen droppar jag i eterisk olja från hälsokostaffären som man kan få i en massa olika dofter. Jag tar citrongräs. Egen rengöring är så billig o göra! Jag gör mina egna ”toatabletter” som doftar ljuvligt oxå. La ut receptet på min insta idag om nån vill ha tips. Sofiaimcalled heter jag där. 🤗👍

 2. Tips på Capsuel Wardrobe; man behöver ju inte lägga undan resten på vinden men kanske ha en särskild del av garderoben som är det som används alternativt hänga fram på en klädstång? Jag försökte köra liknande i våras och hängde då fram grejerna på en fin klädstång, blev en bra översyn med!

   1. Man kan ju ha det som utgångsläge och sen om man typ måste lägga till något eller ex ta fram en festklänning så är ju inte det hela världen 🙂

 3. Vi måste nog alla försöka dra ett strå till stacken, med tanke på vår miljö.
  Börjar tröttna på alla bloggar som bara uppmanar till konsumtion, vilket
  känns helt fel i tiden. Blir nästan vulgärt.

 4. Jag tycker det är intressant att många vill testa capsule wardrobe. Själv tänker jag nog tvärtom. Att jag försöker använda allt i min garderob och märker jag att något aldrig bli använt så vill jag sälja eller skänka det 🙂 På det sättet minskar ändå min garderob och jag märker vad jag saknar, utan att tvinga mig själv att gå klädd i ett fåtal plagg som då förstörs mycket snabbare genom att användas varje dag.

  1. Meningen med capsule är ju precis så för mig, att använda allt och med tiden rensa bort just det som inte används. Inte slita ut några få plagg. Man kan ju bygga upp en capsule wardrobe på hur många plagg man vill. För mig är det ett bra sätt att bygga olika kombos och spara tid i vardagen, samt se vad som verkligen används.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..