ANNONS

ÖNSKELISTA 2019

/

– En oversize hoodie i svart. Har spanat in en från Kenzo som jag har på min önskelista. Perfekt mysplagg som är snyggt och kan bäras till skinnbrallor, en kappa och sneakers lika gärna som till träningstightsen.

– En gul eller vit maxiklänning i den perfekta modellen. Du vet en boho-chic klänning att använda både med sneakers och sandaler.

– Svarta Levi´s 501- jeans. Bästa jeansen punkt.

– Mellanblå Levi´s 501-jeans utan slitningar. Se ovan.

– Hermés-sandaler i tan eller svart. De har stått på listan länge men när jag väl ska slå till är de alltid slut. Känner att de kommer vara pricken över i på alla mina sommarlooks.

– Louis Vuitton Neverfull i modellen GM

– En vit väska från Gucci

PicMonkey Collage

Pics: Pinterest

Detta kollage sammanfattar min stil väldigt bra, och det finns ingen anledning att hamna bortom den för det är ju dessa looks jag dras till, år efter år, oavsett trender. Klassiska looks med få detaljer. Inga konstigheter. Det är efter denna stil min garderob är uppbyggd. Kram/E

12
26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00