CIRKELTRÄNING

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tre pass gjorda denna vecka så idag blir ett fjärde. Tänkte köra rygg & mage idag. Många vill veta om hur jag lägger upp mina träningspass och jag ska försöka förklara mer utförligt varje vecka. Måste lära mig vad övningarna heter först haha.

Jag kör i alla fall nästan alltid uppvärmning och det kan vara alltifrån 20-40 minuter. Då cyklar jag eller går på bandet. Sedan kör jag cirklar med 4-5 övningar i taget. Kör cirkeln 3 varv. Sedan byter jag övningar och kör en ny cirkel med 3-4 övningar. Beroende på hur mycket tid jag har. Totalt blir det en träningstid på 60-90 minuter.

Kram/E

  1. Kul att läsa om hur du lägger upp dina pass. Jag ska springa idag men är väldigt sugen på gymmet också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..