ANNONS

CIRKELTRÄNING

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tre pass gjorda denna vecka så idag blir ett fjärde. Tänkte köra rygg & mage idag. Många vill veta om hur jag lägger upp mina träningspass och jag ska försöka förklara mer utförligt varje vecka. Måste lära mig vad övningarna heter först haha.

Jag kör i alla fall nästan alltid uppvärmning och det kan vara alltifrån 20-40 minuter. Då cyklar jag eller går på bandet. Sedan kör jag cirklar med 4-5 övningar i taget. Kör cirkeln 3 varv. Sedan byter jag övningar och kör en ny cirkel med 3-4 övningar. Beroende på hur mycket tid jag har. Totalt blir det en träningstid på 60-90 minuter.

Kram/E

1
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00