GODMORGON

 

Gymkarriären går verkligen strålande. Inte. Ställde klockan på 06.20 idag för att hinna ett pass innan vi ska in till stan. Vaknade 07.20 och tänkte att min telefon måste vara trasig då den inte ringt haha. Jodå, den hade ringt. R hörde när jag stängde av larmet. Så nu sitter jag här med kaffekoppen och ska hoppa in i duschen strax för sen måste vi åka. Är så galet trött i kroppen men nu får det bli skärpning. Två pass till denna vecka ska jag få till så har jag fått ihop 4 pass. Och förra veckan blev det också 4. Är ju vad jag hade planerat så inte så himla tokigt. Men jag saknar mitt pigga, starka jag under november & december. Åt riktigt bra och tränade mycket. Kände mig liksom på topp. Nu är sockersuget närvarande hela tiden så vill verkligen bryta mönstret och det blir förmodligen lättare nästa vecka när jobb & skola startar. BALANS, du vet.

c9e0a27cc779f53c7cc3ad223c58d912

 

Dagen bjuder på en ansiktsbehandling hos Sofia i Uppsala (berättar mer senare) och så ska vi förbi Ikea. I eftermiddag eller imorgon tänkte jag börja med bloppisen.

Önskar dig en härlig torsdag! Kram/E

 1. Cilla skriver:

  Tips i all välmening: kör 3-4 pass per vecka och kör riktigt hårt 1 h eller mer så kommer du uppskatta återhämtningen mellan passen. Såvida man inte är elittränard orkar man inte fler pass… Så gör jag och nu slipper jag stressen att träna de övriga 3-4 dagarna i veckan😊

  1. Engla skriver:

   För mig är det mer en må-bra stund. Vissa pass stenhårda, vissa lite lättare vardagsmotion. Hur som så mår jag bäst av att träna ofta. Kram

 2. Jenny skriver:

  Jag blir inspirerad av dina rutiner kring gymmet. 😊 Har haft en paus nu på typ 6 veckor pga sjukdom och att jag bara inte orkat, så nu är det en ond cirkel… Tänkte börja igen för jag mår också bäst när jag rör på mig, men är SÅ nyfiken på hur ett pass kan se ut för dig och vilka övningar du gör! Kan du inte skriva något om det? Så blir jag ännu mer taggad. 😊

  1. Engla skriver:

   Jag vet ju inte vad alla övningar heter men ska bli bättre på att förklara mina pass 🙂

 3. ella skriver:

  Kjære Engla! om du trener 3 eller 4 ganger ila uken spiller ingen rolle. Du er flott og sterk uansett. Slapp av og la dagsformen styre aktivitetsnivået. Du er heldig som kan styre jobben etter hvilken form du er i.
  Godt nyttår!!

  1. Engla skriver:

   Jag tror att alla människor känner vad som är bäst för dem själva. Om jag mår bäst av mina vanliga rutiner med träning och bättre kost så tycker jag det är sunt att lyssna på det. Jag njuter absolut av ledighet, det är ju bland det bästa som finns. Att skriva att jag saknar mina vardagsrutiner betyder inte att livet är piss just nu. Ibland är det bara skönt att skriva vad man känner och tänker utan att det är hela världen men i bloggen blir allt verkligen svart eller vitt.

   Kram/E

 4. Anna skriver:

  Måste vara så otroligt utmattande att livet ska kretsa runt hur många ggr i veckan du går till gymmet…Känns som om du skriver om det i var och varannat inlägg. Glöm inte bort att leva också mellan alla gympass.

 5. Sara skriver:

  Apropå mat så blev jag väldigt sugen på att prova din kycklingcurry, så det får det blir till middag idag. 🙂

  1. Engla skriver:

   Åh den är ju så god! Måste jag också laga i dagarna 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..