SKÖNHET I JANUARI

 

Innehåller annonslänkar för NordicFeel

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Favoriter:

Ögonskuggspalett från BareMinerals / Bubblande ansiktsmask från Peter Thomas Roth / Lösfransar från Ardell / Highlighter IsaDora / Lipgloss Clarins / Shampoo & balsam Olaplex

img_1733

Perfekta färgnyanserna!

De dagar jag väl sminkar mig, vilket blir lite varannan dag kanske, så kör jag gärna på mina ”måsten” som är foundation från Clarins, rouge, lipgloss från Clarins, ögonskugga från BareMinerals och lösfransar från Ardell. Går så snabbt att fästa dem och är enkelt att ta av. Slippa kladda med mascara och väldigt tacksamt just nu då  lite av mina fransar försvann i och med den misslyckade fransförlängningen i nov. Om någon månad till är nog mina egna fransar långa och fina igen men om jag väl sminkar mig måste jag säga att lösfransar är så enkelt och fint. Har testar många olika varianter från Ardell och gillar de som inte är så tjocka och kompakta, tex. wispies, nr 110 eller nr 105. Är man försiktig med dem så kan man använda dem flera gånger dessutom. Tänk bara på att pilla bort limmet med en pincett från lösfransarna efter varje användning. Även Depend har bra fransar med många olika modeller att välja mellan.

Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..