BLOPPIS?

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Stormen Alfrida är här i Uppland och det riktigt dånar och viner utanför. Riktigt obehagligt! R spelar TV-spel och jag har jobbat lite denna kväll. Vi kör jullov tills på tisdag men jag behöver jobba ett par timmar varje dag vilket ändå känns helt ok.

Jag tänkte köra en bloppis någon dag? Känns ju perfekt inför det nya året då jag brukar inventera och gå igenom vad jag har. Nu ska jag tigga lite fotmassage (lycka till!) och kanske hinner vi se ett avsnitt av nån serie innan jag somnar. Puss & Kram/E

 

 1. Annie skriver:

  Ja vad kul med bloppis! Har fyndat massor med fint från dig genom åren som jag är så nöjd med <3

  1. Engla skriver:

   Åh vad roligt att höra <3

 2. Lotta skriver:

  Hej och Gott Nytt År!
  Det låter som en rolig idé med bloppis-dax! 🙂
  Ha det gott!

  1. Engla skriver:

   Kul att du gillar 🙂

 3. Gott nytt år! Om du har tips på site att handla vintage Chanel så får du gärna tipsa 🙂

  1. Annie skriver:

   Även the brown paper vad och delicate vintage!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..