ANNONS

ETT ÅR MED NYA MÖJLIGHETER

/

ladda ned (1)

Sista dagen på året är här. Nyårsafton 2018! På en måndag dessutom : ) Jag startade dagen med att försova mig. Ja det kan man göra även om det är lov. Jag skulle upp 07 för att hinna till gymmet innan vi ska iväg till Uppsala för att handla nyårsmat mm. Vaknade 08.15 så jag sitter ännu i pyjamas med min kaffekopp. Så trött haha! R säger samma sak, att krafterna är helt borta! Men som jag säger, då ska man lyssna på kroppen och faktiskt ta det lugnare. Hey, det ÄR ju lov. Jag åker nog till gymmet för ett halvtimmes-pass i alla fall, bättre än ingenting och jag vill få till en bra träningsvecka nu med minst 4 pass. Bästa sättet att inleda 2019 tycker jag!

Vi får ev fikabesök idag och ikväll så ska familjen käka 3-rätters, spela spel och skåla i bubbel. Kanske ser vi TopGun också? Försöker ju introducera barnen för våra favoritfilmer. De älskade Titanic!

Önskar dig ett härligt avslut på 2018 och en fantastisk start på 2019. Kom ihåg att släppa all press och fira dagen precis så som DU vill, eller fira den inte alls. Jag väljer att se på nyårsafton som en tid att reflektera över året som gått. Vad vill jag ha med mig in i det nya året och vad vill jag försöka lämna bakom mig? Det är ändå härligt med ett nytt, oskrivet blad som ger en känsla av att kunna förändra och drömma!

Jag kommer fota hela dagen och kikar in lite då och då idag så ses vi senare. Tack för ett härligt 2018 kära du! Låt 2019 bli precis så som du drömmer om! Love/E

32
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00