ANNONS

JAG MÅR ILLA

/

Hej söndag! Vet ju knappt vad det är för dag nuförtiden haha. Jag vaknade inatt med illamående, igen! Kändes precis som när jag blev magsjuk. Men jag ökade min dos Pravidel igår kväll då jag bara ätit halva dosen sen jag var magsjuk för två veckor sedan. Tänkte att det är dags att trappa upp nu då kroppen är mer i balans och jag åt mycket kvällsmål, som brukar lindra. Men tydligen inte. Låg på soffan i flera timmar imorse, kunde inte få i mig något att äta heller. Till slut så fixade jag mig och vi åkte till simhallen. Jag badade dock inte. Kändes lite bättre och bättre och jag sippade på en proteinshake när Robin och kidsen badade. Nu har jag ätit toast här hemma och hoppas det vänder. Jag borde vara så van med medicinen nu tycker jag, men tydligen inte.

img_2261

Dagens planer är egentligen bara att städa och renbädda. Imorgon är det ju nyårsafton och även om vi inte kommer fira stort så får det gärna kännas som en festlig dag från morgon till kväll, dvs. inte behöva städa : )

Kram/E

0
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00