ANNONS

HUR VAR 2018?

/

ladda ned (2)

Hur inledde du 2018?

Vi åt middag och drack bubbel hemma hos vänner och barnen höll sig glatt vakna för att se fyrverkerierna vid 12-slaget. Grym kväll som avslutade det gångna året på bästa vis!

Beskriv året med tre ord

Kärlek, återhämtning & ångest. Känns hemskt att ångest varit en så stor del men samtidigt har jag börjat förstå vad som utlöser den allt mer, och jobbar aktivt med att göra vad jag kan för att slippa den. Det går ju inte att styra helt, men ofta beror den ju på saker som går att ”ta på”. Att ha mycket ångest har inneburit att jag sluter mig mycket och jag upplever att många vänner inte orkar bry sig riktigt. Det är en svår balans. Vet att många läser min blogg, men det är inte många som frågar hur jag mår. Och jag har heller inte varit en bra vän under 2018. Jag måste bli bättre på att våga säga hur jag mår men har svårt för det, ibland tom. inför Robin. Nu vet ju han om det och jag har lovat att säga till hur jobbigt det än är för att bära ångesten inom sig, gör den värre.
Kärleken är stark och det viktigaste som finns tillsammans med vänskap och tillit. Människor kommer och går och de som verkligen bryr sig består.

Bästa köpet?

Måste vara min svarta Gucci-väska som jag köpte då jag sålde en Chanel-väska (beige vintage). Har använt den nästan varje dag!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2018?

Åh det måste vara Sweet but psycho, Shallow & Put your hands up för Sverige haha

Vem har du umgåtts mest med?

Familjen såklart & härliga vänner

Har du blivit bättre på något?

Ja jag har blivit bättre på att tillåta mig att vila när det behövs, att säga till om något känns fel och stå upp för mig själv och de jag älskar. Det har jag kanske alltid varit bra på i och för sig, men det har behövs extra mycket i år.

Vad var extra dåligt med året?

Jag har känt att jag står still och haft ångest över det, utan att ha velat stressa upp mig över det. Sökt svar på frågor helt enkelt men ibland måste tiden utvisa svaren.

Vad var extra bra?

Sommaren var magisk och gav verkligen allt vi behövde! Så tacksam över den och att vi byggde pool så lägligt nog.

Lärde du känna några nya människor?

Ja det gjorde jag : )

Gjorde nånting dig riktigt glad?

Att jag vågar saker!

Vem saknade du?

Min mamma som jag träffat två gånger i år bara. Jag hoppas på ett bra 2019 för henne och att vi ses oftare

Vart reste du under 2018?

Vi har rest väldigt lite i år, men det är inget jag saknat. Sommaren ville vi spendera hemma och i övrigt har vi varit till Stockholm flera gånger, samt till Västerås haha.

Vad önskar du att du gjort mer?

Ingenting faktiskt

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat helt klart haha, poolen

Dina planer för 2019?

Lära mig att åka skidor, hitta ett nytt jobb, äta mer veganskt och leva mer minimalistiskt. Mindre kläder & prylar, mindre stress.

6
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00