LÄNGTAR EFTER RUTINERNA

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Fredagen spenderades med jobb & lek hemma hela dagen. Och en omgång Monopol såklart. Familjens nya grej haha. Så roligt! På kvällen drog vi till simhallen där vi nästan var helt själva. Avslutade med film, ostbågar & smågodis. Ingen hälsovecka det här direkt men så är det bara jul en gång per år. Gäller att hitta tillbaka till sina bra rutiner nu igen bara. Har bara fått till två träningspass denna vecka så inte helt nöjd. Ska försöka få till ett idag och ett imorgon i alla fall. Nu längtar jag till gymmet!

Denna lördag bjuder i övrigt på hemmafix, kompishäng för kidsen och såklart en omgång Monopol och god middag. Kram/E

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..