LÄNGTAR EFTER RUTINERNA

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Fredagen spenderades med jobb & lek hemma hela dagen. Och en omgång Monopol såklart. Familjens nya grej haha. Så roligt! På kvällen drog vi till simhallen där vi nästan var helt själva. Avslutade med film, ostbågar & smågodis. Ingen hälsovecka det här direkt men så är det bara jul en gång per år. Gäller att hitta tillbaka till sina bra rutiner nu igen bara. Har bara fått till två träningspass denna vecka så inte helt nöjd. Ska försöka få till ett idag och ett imorgon i alla fall. Nu längtar jag till gymmet!

Denna lördag bjuder i övrigt på hemmafix, kompishäng för kidsen och såklart en omgång Monopol och god middag. Kram/E

 

  1. Så mysigt att åka till badhuset. Monopol har jag en hatkärlek till, jag sitter alltid och sparar på pengarna av rädsla att hamna på den där dyra gatan som det alltid är någon (förutom mig) som lyckas köpa ;). Har ingen vinnarskalle och bryr mig inte ett dugg i spel och sport annars, men Monopol där bryter den där dåliga förloraren ut i mig totalt 😉

    1. Engla skriver:

      Haha ja det är ju verkligen en chansning. Men himla kul när både stora och små kan vara med och vem som helst kan vinna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..