MÄRKESREA

 

I samarbete med KidsBrandStore

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Fina julklappar under granen till barnen innehållandes lite nya plagg som ju alltid behövs. Pojkarna fick bl a. t-shirts från Levi´s & Calvin Klein. Enzo blev så glad över denna t-shirt!

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Och denna tröja från Ralph Lauren

Processed with VSCO with g7 preset Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Jolie fick tröjor från Calvin Klein & Gant

Nu har KidsBrandStore´s rea dragit igång med upp till 80% rabatt på mängder av fina märkeskläder, accessoarer, underkläder mm. Dessutom får du som läser min blogg 10% extra rabatt på rean!

Shoppa HÄR och ange koden ENGLA10 som gäller till nyårsafton!

Kram/E

 

 1. S skriver:

  Blir dina barn så glada över att de får märkeskläder? 😊 De är ju så unga, mina bryr sig ingenting om märkeskläder. Är det inte bättre att de lär sig att värdet på en människa inte sitter i vilka märken man har på sig?

  Vill inte vara elak med inlägget men bara undrar.

  1. Engla skriver:

   Nej mina kids gillar även H&M & Lindex tex. men just vissa plagg kan de fastna för (utan att egentligen veta om det är dyrare eller ej) och sådana plagg fyndar jag gärna på rea om det är möjligt.

  1. C skriver:

   Känns fördomsfullt? Som om vi som ibland köper dyrare kläder till barnen ser ner på andra? Min dotter (10år) bryr sig inte heller om ”märkeskläder” men hon tycker om Gant och RL. Ingen av hennes vänner använder de märkena men det bryr inte hon sig om. Hon visar inga tecken på att hon tycker att människors värde sitter i vilket märke kläderna har och det är verkligen inget jag eller hennes pappa försökt lära henne. Hennes vänner gillar Levis och tischor med vändbara paljetter men det gillar inte hon, jag är glad att hon vågar ha det hon vill istället. Det uppmuntrar jag!

  1. Milla skriver:

   Detta är ett samarbete där Engla får välja ut kläder mot att hon skriver om företaget och tipsar oss om. Därrav kan hon välja fritt till sin barn vad hon vill. Kanske inte sett att det står längst upp att inlägget är i samarbete med Kidsbrandstore. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..