ANNONS

KLAPPAT & KLART

/

Img 1772.jpg

Tomtemor är klar med paketinslagningen! Ser att R smugit dit någon paket också medan jag var på gymmet : ) Och barnen har slagit in små julklappar de också, och Jolie har hjälpt mig med rimmen. Hann inte rimma till alla presenter men en hel del.

Nu är jag helt slut och har städningen kvar samt att jag vill renbädda vår säng. Tror jag har PMS, enligt kalendern. Blir alltid supertrött och får ångest då i minst två dagar. Trött så där så att jag gärna somnar på eftermiddagen om jag sätter mig ner. Har inte så mycket ångest dock men det kan ju bero på träningen. Den motar oftast Olle i grind väldigt bra. Nåväl, det visar sig.

Är du klar med alla bestyr? Ikväll ska vi se film och bara mysa och se fram emot barnens tindrande ögon när de hittar sina julstrumpor imorgon bitti. Extra bonus denna jul är att vi har enormt mycket snö!

Kram/E

6
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00