BLOOM

 

Innehåller annonslänk

img_1731

img_1730

Min favoritparfym från Gucci i fin presentbox. Kan tipsa om att det är 50% rabatt på den just nu. Sjukt billigt då endast parfymen i denna storlek kostar ungefär dubbelt så mycket. Finns HÄR!

Godmorgon lördag! Sippar på mitt kaffe just nu och ska strax iväg till gymmet. Så härligt att starta dagen med ett träningspass. Hur trött jag än är så är det alltid en skön känsla när jag väl är där, så det gäller att liksom bara åka dit. Inte börja dividera med sig själv och känna efter och hålla på haha. Been there!

Efter träning & dusch blir det kalas för pojkarna och jag & Jolie ska uträtta några ärenden. Efter det kör vi tomteverkstad här hemma Önskar dig en fin lördag så länge så kikar jag in senare med bilder från vår dag och förhoppningsvis ska jag hinna beta av några luckor i julkalendern eftersom jag ligger efter med den! Vet att ni är några som saknat den. Kram/E

    1. Engla skriver:

      Så lite så 🙂

  1. Johanna skriver:

    När får vi se pojkarnas rum, du skrev att det skulle vi få när du fixat till där (när det nu var i somras/höstas).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..