RUND SPEGEL

 

Innhåller annonslänkar för KitchenTime

img_1732

Spegel HÄR

Hemmet är städat, klapparna är klara (ska bara slå in dem) och det är helg! Så himla skönt med ledighet nu. Jag & R har spenderat eftermiddagen och kvällen i Uppsala för att leta julklappar. Får ju skylla oss själva att vi väntat till i sista minuten men ibland blir ju livet så. Känns i alla fall som vi hittade riktigt bra presenter och jag fick tom. peka ut några önskningar till mig själv från Robin, jag menar tomten.
Imorgon ska pojkarna på kalas, jag ska träna, slå in paket och städa min klädkammare. På söndag ska vi mest chilla, snabbstäda en sväng och dubbekolla så att allt finns till julbordet. Börjar faktiskt känna att vi är riktigt bra i fas nu och vi kan faktiskt bara njuta av helgen. Känns riktigt härligt.

Nu blir det sent kvällsmål här med maken. Barnen somnade precis och vi tänkte leta upp en film. Jullovet börjar NU!

Kram/E

  1. Vad underbart att vara klara med allt och bara kunna njuta nu! Jag ska jobba i helgen så maken kommer få göra klart det sista!

    1. Engla skriver:

      Ja verkligen! Hoppas du får en bra jobbhelg 🙂 Lite mysigt det också 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..