JULSTRESS?

 

Fyra dagar kvar till julafton! Som jag skrev på instagram imorse så både stressar & njuter jag just nu. Det känns som vi är i bra fas med allt utom julklapparna. Vi kommer köpa mindre julklappar i år och det känns helt rätt. Oftast så köper vi ju sådant som behövs vid andra tillfällen och prylar & leksaker finns. Så några få utvalda klappar får det bli. Imorgon tänkte vi åka in och kika efter barnens juklappar och på lördag ska jag slå in dem. På söndag vill jag helst ha en lugn & skön vanlig söndag utan stress. Städa behövs då dock men i övrigt vore det underbart att bara få mysa runt. Börja dagen i simhallen, åka pulka på eftermiddagen och liksom känna julpirret. Håller tummarna hårt för att snön ligger kvar. Så mysigt ute nu!

Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..