TRÄNINGSUTMANING

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Hej onsdag! Ett riktigt bra ryggpass på gymmet igår följt av ett bra armpass idag och det känns riktigt härligt i kroppen. Jag har ju haft en egen utmaning från november med fler träningspass och bättre kost. Helt enkelt för att komma tillbaka till bra träningsrutiner som jag ju ändå brukar ha men under hösten tappat lite, och för att fylla på kroppen med mer näringsrik mat efter en trött höst med för mycket socker och enformig mat. Så enkelt att hamna i sockerträsket när man är trött och seg. Och även om jag äter bra mat i det stora hela så är jag ganska enformig. Under de senaste 6-7 veckorna har jag helt enkelt fyllt på med mer protein och mer grönt, hållit mig borta från socker under vardagarna och tränat minst 5 pass i veckan. Det känns i kroppen nu. Känner mig piggare, starkare och fastare. Ser fräschare ut, har sällan ont i magen och känner mig gladare.
Under 2019 vill jag hålla fast vid de bättre rutinerna och nu när träningen liksom flyter på av sig själv kommer målet vara att träna 3-5 gånger/vecka beroende på hur det ser ut med jobb och allt annat i vardagen.

Kram/E

  1. Engla skriver:

   Tack snälla du 🙂

 1. Karin skriver:

  Har du lösögonfransar nu? Eller funkar förlängningen?

  1. Engla skriver:

   Lösa ☺️

   1. Frida skriver:

    Vart köper du dom någonstans? Jätte fina👍🏻

   1. Frida skriver:

    Vart köper du dom? Jätte fina!!

    1. Engla skriver:

     NordicFeel 🙂

 2. Ella skriver:

  Så flott med mørkerøde negler! Skikkelig julefarge 🙂

  1. Engla skriver:

   Tack snälla 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..