MIN HUDVÅRDSRUTIN + PRODUKTER

 

I samarbete med Sofia Wikner Estetik

Jag började ta hand om min hy efter att jag fyllt 30. Jag använde inte ens en dagcreme innan utan bara rengöring. Ja jag vet. Huden blev ju i obalans och både torr och blank om vartannat. Men nu är jag noga med bra rengöring, serum och dag/nattcreme. Och så gör jag ansiktsbehandlingar lite då och då. Som nu när jag går en kur med Dermapen hos Sofia Wikner i Uppsala. Jag har bara gjort en behandling hittills (ska vänta 8 veckor mellan varje och räknas göra 6-9 stycken om jag minns rätt). Jag märker redan skillnad! Och jag antar att det beror på både Dermapen och mina nya hudvårdsprodukter från NeoStrata. Jag är liksom REN och fräsch i huden. Återfuktad utan att vara blank, har ett härligt glow och känner mig så slät och fast!

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Rengöring / Serum / Dagcreme / Nattcreme / Ögoncreme

Jag vet att det kan ta tid innan nya produkter ger resultat och Sofia bad mig ha tålamod (vilket jag inte har haha). Tack och lov så gick det ändå snabbt att märka resultat. Dagcremen har jag faktiskt använt innan, det var min första riktiga dagcreme och den gör verkligen sitt jobb. Rengöringen är ett skum som verkligen rengör på djupet och jag liksom känner hur rent ansiktet blir. Underbar! Serumet som innehåller collagen går snabbt in i huden och jag använder det alltid efter rengöring på kvällen men ibland även på morgonen om jag känner att jag är trött eller torr i huden (läs sömnbrist och torr vinterluft). Ögoncreme har jag alltid varit så dålig på att använda men börjar nu få in rutinen. Lika bra att förebygga kråksparkarna innan de dyker upp : )

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Kram/E

 

  1. När jag jobbade aktivt med Forever så använde jag hudvårdsprodukter dagligen. Nu är jag en slarva med produkter och jag märker ärligt talat ingen skillnad. Men det är kul att läsa att du hittat bra produkter. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..