JAKTEN PÅ JULPYNTET

 

Processed with VSCO with g5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Då var äntligen granen på plats. Efter mycket svett och tårar haha. R gick upp på vinden för att leta efter julsakerna. Kom ner igen och sa att vi måste råkat slänga allting förra julen. Men det trodde inte jag för så himla virriga är vi väl ändå inte. Men han svor på att han letat igenom ALLT och sakerna finns inte. Jolie sa att hon kunde följa med och leta. Robin propsade på att det inte var någon idé men till slut gick de upp. Och vad hittade Jolie? Allt julpynt haha.

Jag skulle dock vilja ha en till ljusslinga, älskar när granar har massvis med små, små ljus. Man behöver liksom inget mer då. Barnen har pyntat med gammalt pynt från dagis som hänger med haha och så några julkulor jag köpt och sammetsrosetter. Härlig kompott ändå.

Processed with VSCO with g5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with g5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Barnen sover, R gör i ordning blodapelsiner till kvällsmål och jag har skurat golvet och latar mig just nu här i soffan. Kram/E

LOADING..