ÅRETS BÄSTA JULKLAPP – TILL HENNE OCH TILL HONOM

 

I samarbete med Happy-day.se

38391556_1899576240134515_1860227031128604672_n

Förra årets bästa julklapp till Robin var helt klart när han fick veta att han skulle få åka stridsbåt! Jag bokade det hos Happy-day.se som har massor av olika äventyr & upplevelser att välja mellan. Vi försöker att alltid ge varann just upplevelser, då det är så himla roligt att få göra saker tillsammans. Högt som lågt! Och om fantasin tryter är det perfekt att spana in Happy-day.se för att få lite inspo. De har alltifrån bio, restaurangbesök, champagneprovning till att köra lyxiga & snabba bilar, åka helikopter, stridsbåt eller varför inte takvandring?

Jag bokade in en riktigt kul grej till Robin så hoppas han inte läser här nu innan för jag tror han kommer att bli så glad : ) Det bästa är att du kan beställa detta fram till julafton! Du får värdebesviset direkt på mailen och kan skriva ett fint & personligt kort till den du vill ge det till : ) Upplevelsen är dessutom giltig i 3 år så du har gott om tid att boka in ett bra datum. Vi var iväg och åkte stridsbåt i augusti då vi inte kunde tidigare men denna gång tänkte jag att vi ska försöka komma iväg på våren. Mysigt att se fram emot och längta till! Kan berätta vad jag bokat in efter jul ifall det skulle vara så att R läser detta haha.

Boka HÄR och ange koden så får du nu också 15% rabatt på alla upplevelser fram till den 23 december med koden englas15 
Julklappar för både henne & honom, ung som gammal : ) Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..