JULOUTFITS

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Att försöka hitta julkläder åt barnen så här knappt en vecka innan jul var inte den bästa idén. Så himla utplockat! Jolie gick igenom fyra butiker och det fanns verkligen nada i hennes stil. Grabbarna fick en varsin skjorta i alla fall, de tycker jag var fina och passar även efter jul.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

En söt blus från Cubus blev det till slut, som hon kan ha till sina svarta jeans med lockar i håret. Precis hennes stil : )

Jag tänkte nog bära en röd långklänning + en stickad tröja på julafton och R bär skjorta. Fint men ändå lite mysigt tycker jag det ska vara på självaste julafton. På juldagen ska vi på fest så då blir det all in på partylook, glitter och höga klackar : )

När jag & Jolie shoppade handlade R mat (lyx att slippa det haha) och när vi var klara med shoppingen åkte vi och letade efter en julgran. Blev en riktigt fin en på Ikea! Åt på MAX innan vi rullade hemåt igen för att hämta killarna hos en kompis. Nu börjar jag bli julpirrig! Bara alla julklappar kvar men just nu känns det ganska mysigt med det kvar : )
Imorgon ska vi klä granen och äta saffranssnäckor med chokladfyllning. Bara ha lite mysigt familjehäng för att fira Jolies julavslutning. Kanske hinner vi åka pulka också, och leka med katterna i snön. Gucci älskar snö och vill fånga snöbollar! Han sprang ut flera gånger idag när R var ute och skottade snö : ) Armani är ju vår diva och vill inte bli smutsig eller blöt men är gärna med och spanar lite på håll.

Kram/E

 

  1. Annie skriver:

    Hahaha EXAKT den blusen köpte min tjej som är lika gammal som Jolie när vi skulle köpa juloutfit till henne i förrgår. Hittade ingenting (provade klänningar också, men det är inte hennes stil), och tillslut hittade vi blusen efter att ha finkammat hela köpcentrat. Min tjej ska också ha sin med jeans, precis hennes stil.

    1. Engla skriver:

      Hihi åh vad kul 🙂 Jolie är heller ingen klänningstjej 😀 (Och när hon var mindre bodde hon i klänning & tights haha)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..