ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS REALLY LONG HAIR

 

I samarbete med Frans Hår & Stil samt Hairtalk

 

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Det är så svårt att få till rättvisa bilder på mitt hår i detta vintermörker, men ni har ju sett några bilder redan sen jag var hos Erica på Frans Hår & Stil. Det blev en riktig makeover, samtidigt som det känns som jag alltid sett ut så här. Jag trivs så bra! Bottenfärgen är min egen och så blir längderna lite ljusare då jag ändå trivs i att känna mig blond (men avskyr utväxt!). Det här blev så bra och jag har fasiken känt mig snygg varenda dag sen frisörbesöket haha. Härligt ändå : )

Erica satte även i massor av Hairtalk i de perfekta nyanserna för att matcha mitt hår och som sagt. Det här trivs jag så himla bra i! Jag kommer säkert vilja ha både kortare och superblont igen, det är också så himla snyggt men kräver mer jobb, och ombyte förnöjer.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Kram/E

 1. Elsa skriver:

  Drömhår! Så snyggt <3

 2. Sanna skriver:

  Å nej, du är så mycket finare i den kortare frisyren. 🙂
  Men förstår att det är kul att byta ibland. 🙂

 3. Amelie skriver:

  Ja eftersom du är sponsrad så kan jag förstå att du ändrar ofta. Men för oss dödliga😉skulle det bli svindyrt🤪

  1. Engla skriver:

   Haha ja men håret kan du som sagt använda i ett år så det går att variera sig 🙂

   1. Turid skriver:

    Hairtalk garanterar bara 4 omsättningar. Och omsättningarna bör göras var 6-8 vecka ca. Då blir det alltså 32 v som garanteras för en omgång hår. Håret brukar hållas sig fint längre . Men fästena blir ofta dåliga. Jag har klarat upp till 5 och någon enstaka gång 6 omsättningar. Men blir ändå inte ett helt år. Kostnad för mig blir då ca 2000/ månad. Sen får man lägga på för slingor/ nyansering etc:-)

  1. Annie skriver:

   Om man sätter i hairtalk och vill variera kan man ta ut det ibland och spara håret, man behöver alltså inte köpa nytt när man vill ha långt igen. Superbra😁

   1. Sandra skriver:

    Visst hairtalk kan användas flera gånger men det kostar att både ta ut det och sätta i det för oss som betalar våra frisörbesök + att håret kostar ca 6000 kr när du köper det.

    1. Engla skriver:

     Ja alla extensions kostar men Hairtalk är klart bäst och mest skonsamt 🙂

    1. Annie skriver:

     Ja absolut att en omsättning kostar pengar! Men att ta ur håret (går snabbt) och vänta några veckor/månader med att sätta i det igen blir ju inte dyrare än att ta i och ur vid samma tillfälle 🙂 Tycker dessutom att priset för omsättning är ok då det ej går åt så mycket tid. Den dyra biten är helt klart själva håret men sist kunde jag ha mitt hår i 10 månader, vilket motsvarar ca en kostnad på ca 900-1000 kr i månaden om man slår ut det per månad (sätter om var 6.e vecka och har totalt 10 fästen).

 4. Anki skriver:

  Huvudsaken att du själv känner dig nöjd med din frisyr.
  Men får man ha en åsikt, så är det axellånga håret fräschare på
  alla sätt.

  1. Cissi skriver:

   Man får ha en åsikt men man är inte en särskilt trevlig människa om man prackar på dem oönskat. Din mamma skulle skämmas.

   1. Anki skriver:

    Ja, det är mycket som är tragiskt.

 5. Vad snyggt det blev! Jag kapade precis av mig mitt hår och är så nöjd med en kortare längd. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..