LUCIA

 

Torsdag och Lucia idag. Har inte sett ett endaste Lucia-tåg faktiskt, men tack och lov har jag haft två söta tomtar med mig hem från skolan : )
Jag startade dagen med magnetröntgen. Jag bävade inför undersökningen men det gick faktiskt bra. Och skönt att kolla upp hjärnan. Nu hoppas jag att allt ser bra ut också. Medicinen fungerar och mensen är som en klocka, för första gången i mitt liv. Ja i alla fall de senaste två månaderna. Så det är skönt! Hämtade upp mina nya glasögon på vägen hem och vilken skillnad. Jag SER ju ordentligt nu. Fantastiskt så skönt!

Väl hemma så blev det träning, laga mat, tvätta, ridskola för Jolie och jag & grabbarna hängde med eftersom Robin är på julbord IGEN. Hur många julbord är rimligt att bli bjuden på? Vavavava? Vi lagade lite julmat i form av köttbullar & prinskorvar till middag haha, för att också få julkänslan. Och nu ikväll har vi ätit jordgubbar & choklad. Inte så juligt, men ack så gott!

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Tomten, Viking & Jolie

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Vi softade i kafeterian när Jolie hade sin ridlektion.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Barnen har hittills aldrig skämts för mig men nu börjar Enzo komma med kommentarer som ”Mamma, nu går du inte fram till S och frågar om det ska bli roligt att sjunga julsånger idag” haha. Som att det vore världens undergång att jag pratar med hans vänner och frågar en helt rimlig fråga. Ja älskade Enzo, det kommer bara bli värre. Jag kommer nog vara världens mest pinsamma mamma många många gånger. Än säger han ingenting om att jag ropar ”Hejdå darlings” över halva skolgården i alla fall.

Så stor men liten på samma gång. Det är inte alltid så enkelt såklart. Världens mest kärleksfulla lilla person är han i alla fall min lilla E.

Kram/E

 

 

 

 1. Nancy skriver:

  Hahaha 😂 ja det där känner man igen!! Det spelar ingen roll hur coola vi tycker att vi är, det kommer alltid en period då kidsen skäms över oss hahaaa!!!
  Man vet ju själv när man var liten 😉 men nu när man själv är mamma så tycker jag det är jättekul och retas med dem ibland 😂
  ”Men Mammmmmaaaaa, slutaaa!! ” haha älskar!!! ❤️

 2. Åh igenkänning på den, Jag är tydligen en jätteminsam många gånger
  Herregud…ahahah
  skönt att höra att jag inte bara kan vara pinsam….hehe
  <3<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..