JULKALENDERN – LUCKA NR 11

 

Lucka nummer 11:
” En gång när jag gjorde slut (eller blev dumpad)”

Ja det här blir ju svårt då jag & Robin träffades när vi var 16 år, så jag har inte haft några relationer innan som egentligen kan räknas. Jag var tillsammans med en kille ganska kort precis i början av gymnasiet. Vi var tillsammans i några månader och han var verkligen ingen svärmorsdröm och min familj avskydde honom. Jag var ganska naiv och visste inte riktigt hur ”dålig” han var. Vi hade roligt och jag var kanske lite förälskad men mest var det spännande. Jag tror att han kände att vi var alldeles för olika och jag var ordentlig och snäll och han lite för mycket bad boy (och förmodligen inte den trogna typen) så han dumpade mig och jag grät en dag och sen tyckte jag det var rätt skönt att det var slut. Han ringde efter några dagar och undrade om jag var väldigt ledsen och ville ta tillbaka honom? Nej tack det är bra, svarade jag haha och dansade vidare med livet. Jag blev förvånad själv över hur enkelt det var att svara honom så. Och förstod att jag aldrig var riktigt kär. Efter det ville jag vara singel och njuta av gymnasietiden och vips föll jag för R istället efter några veckor som singel och resten är historia som man säger. När det är rätt så är det lätt!

988248_10153039257835711_666177965_n

Från vår 30-års fest med 80-tals tema haha

LOADING..