ETT SENT GYMPASS

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Det är lätt att träningen går på sparlåga eller uteblir vid vab. Men jag har försökt hålla i det trots mycket sjukdomar nu de senaste veckorna. Och tack och lov har jag ju själv inte blivit sjuk. Idag fick det bli ett sent pass vid 17-tiden. Tycker det är betydligt svårare att träna då än om mornarna, men det är ju en vanesak. Har man väl bestämt sig och fått rutin på träningen så kommer man inte på några ursäkter. Tvärtom försöker jag göra allt för att lösa så att jag hinner träna.
Jag hade hela gymmet för mig själv så det var riktigt skönt och jag fick till ett bra pass med fokus armar & mage. Jag har enorm träningsvärk i mina ben sen i söndags. Och då inte från gymmet utan från när jag badade med barnen och fick agera lok i lilla bassängen, vilket alltså gjorde att jag sprang runt i squats-ställning i minst en halvtimme. Inte så jobbigt då i vattnet. Megajobbigt nu haha.

Det är nu 12 dagar kvar till julafton om vi inte räknar med idag och då vill jag få till i alla fall 10 träningspass fram till den 24:e.

Kram/E

 1. Issa skriver:

  Lyxigt med gymmet för dig själv! Tycker att det är så jobbigt att träna när det är folk överallt och man måste köa..

  1. Engla skriver:

   Ja det är superdrygt när det är fullt med folk

 2. Malin skriver:

  Tufft med så mycket träningspass men jag tycker det är härligt inspirerande att du satsar och får till det! Jag har tyvärr lagt träningen på hyllan nu under sista terminen på universitetet. Jag pluggar nästan hela tiden från att jag vaknar tills att jag går och lägger mig, och den lilla tiden jag har ledig vill jag spendera med min 1,5 åriga son och sambo för att ta hand om varandra nu när det är extra mycket för mig att göra så att man inte bara tar varandra för givet och sådär. Jag blir klar i januari så jag har satt upp ett mål att börja smått med träningen under julveckan, men jag kommer sikta på 1-2 pass i veckan till att börja med för att komma igång. Hoppas att det går, har just nu någon form av inflammation i benhinnan men äter antiinflammatoriskt och försöker vila.

  1. Engla skriver:

   Tack snälla du! Jag förstår att du prioriterar så. Jag kan just nu träna som jag gör men under våren får jag nog vara glad om jag får till 2-3 pass i veckan i bästa fall. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..