ANNONS

ETT SENT GYMPASS

/

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Det är lätt att träningen går på sparlåga eller uteblir vid vab. Men jag har försökt hålla i det trots mycket sjukdomar nu de senaste veckorna. Och tack och lov har jag ju själv inte blivit sjuk. Idag fick det bli ett sent pass vid 17-tiden. Tycker det är betydligt svårare att träna då än om mornarna, men det är ju en vanesak. Har man väl bestämt sig och fått rutin på träningen så kommer man inte på några ursäkter. Tvärtom försöker jag göra allt för att lösa så att jag hinner träna.
Jag hade hela gymmet för mig själv så det var riktigt skönt och jag fick till ett bra pass med fokus armar & mage. Jag har enorm träningsvärk i mina ben sen i söndags. Och då inte från gymmet utan från när jag badade med barnen och fick agera lok i lilla bassängen, vilket alltså gjorde att jag sprang runt i squats-ställning i minst en halvtimme. Inte så jobbigt då i vattnet. Megajobbigt nu haha.

Det är nu 12 dagar kvar till julafton om vi inte räknar med idag och då vill jag få till i alla fall 10 träningspass fram till den 24:e.

Kram/E

4
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00