JULKALENDERN – LUCKA NR 7, 8, 9, 10

 

Förlåt, jag ligger lite efter med julkalendern men tänker såklart inte ge upp så kör en sammanfattning här av de senaste dagarna och ska försöka uppdatera den varje kväll framöver : )

Lucka nr 7: ”Det väljer jag helst i garderoben”
Jag älskar att klä upp mig lika mycket som jag älskar bekväma kläder så min vardagsuniform vintertid är jeans & en stickad tröja, eller träningskläder eftersom det känns som jag alltid är på väg till gymmet haha. Träningskläder är ju dessutom det mest bekväma jag vet! Men jag tycker även om klassiska, feminina plagg med midilånga klänningar & kjolar, markerad midja, en oversize kavaj till skinnbrallor mm. Jag är ganska klassisk i min stil och dras mycket till både uppklätt men också mer sportigt och bryter gärna av finare looks med sneakers.

ladda ned (5)

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

ladda ned (7)

ladda ned (6)

 

Lucka nr 8: ”Ett vägskäl jag är rädd för”
Det svåraste som jag tänkte på ofta är nu, är ju det här med att försöka bli gravid med ett till barn. Ena stunden är jag så säker på att det är rätt. Och andra stunden känner jag bara att absolut inte. Vår familj är komplett och helt perfekt. Varför jinxa det? Nu är jag 36 år så det känns ju som att det ändå finns lite tid kvar innan vi måste bestämma oss, men jag fasar för den dagen då det blir så definitivt. Och kanske kan jag inte ens få fler barn. 

Lucka nr 9: ” Om jag inte hade….”  (så hade jag…)
Jag tänker mycket på framtiden och vad jag vill arbeta med och tänker att det egentligen aldrig är för sent att byta inriktning. Jag skulle vilja arbeta med barn, men kan också tänka mig jobba i butik igen (så härligt med kundkontakten!), skriva mer (tänkte ju att jag skulle bli författare när jag var liten). Eller något helt annat. 

Lucka nummer 10: ” Ett vägskäl jag drömmer om…”
Har inget sådant vägskäl alls vad jag kan komma på : )

 

 

  1. Hej! Kan du delge lite tips om snygga & sköna träningskläder? Vore toppen då jag inte hittat rätt (t ex tights).
    Hälsningar,
    Victoria

    1. Engla skriver:

      Absolut! Jag älskar träningskläder. Dessa från Stronger är helt fantastiska!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..