MIN KALENDER

 

I samarbete med Min Kalender

Kalender

När nya året startar så vill jag gärna vara förberedd med ny kalender. Mobilen i all ära men jag älskar att skriva ner saker så jag verkligen ser svart på vitt vad det är jag ska komma ihåg, träning, jobb mm.

Beställde en åt mig själv och en julklapp till en speciell person från Min Kalender. Där kan man ladda upp egna bilder, skriva text, välja olika färger och hur den ska se ut inuti. Man kan även göra personliga anteckningsböcker som även det är en riktigt bra julklapp!

Beställ HÄR och ange koden ENGLA10 så får du 10% rabatt fram till julafton : ) Om du dessutom beställer kalendern senast idag så har du den innan jul i fall att det ska vara en julklapp. Kram/E

 1. Malin skriver:

  Jag använder mig av personlig almanacka och har gjort i många många år och är supernöjd! Verkar som att det här företaget har hoppat på samma idé!

 2. Åsa skriver:

  Jättefin! Jag slår gärna ett slag för personligalmanacka.se som är originalet och som också är billigare ( iaf minsta storleken)!

 3. K skriver:

  Appropå kalender? Hur går det med din julkalender? La du ned projektet? Tyckte det var fin läsning…. 😊

  1. Engla skriver:

   Nej då men ligger efter lite så skriver ikapp eller hoppar på den imorgon igen 🙂 Kul att du gillar! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..