TAINA

 

I samarbete med CountryDreams

IMG_7535

IMG_7464

IMG_7449

Rosa tröja HÄR / Byxa HÄR / Sammetsboots HÄR
Väska Gucci

Älskar rött & rosa tillsammans. Tänk att det varit en förbjuden kombo tidigare och nu är det supertrendigt. Så fint tillsammans ju! Den här stickade tröjan med hög hals och puffärm är ett glädjepiller i garderoben och gör alla outfits lite roligare samtidigt som man är varm och bekväm. Sammetsbootsen är mina favoritskor och har räddat många outfits. Dessutom så himla sköna så jag kan gå i dem länge (hej känsliga fötter). Finns även i svart. Kostymbyxan heter Taina, precis som min mormor och det finns även en matchande kavaj.

IMG_7238

Kavaj HÄR

Hur fint är det inte med kostym? Till heels så här gillar jag men även till sneakers om man vill klä ner den. Denna kostym från InWear är riktigt bekväm så fungerar lika bra till vardags och kavajen och byxan fungerar lika bra att klä till andra plagg. Den rutiga kavajen är nog mitt mest använda plagg i höst faktiskt.

Alla plagg är normala i storlek. Jag har S/36 i allting. Byxorna hade jag kunnat ta i 34 då de är lite för stora men samtidigt gillar jag att de känns lite loose och det går att ha bälte i midjan. Kavajen är lite oversize i modellen. Just nu får du 20% rabatt på allt hos CountryDreams med koden ENGLA20

 1. Wow vilken snygg kostym! Försökte gå in och beställa men helt slut i 36 😩 så om du vill sälja den så har du en aspirant här 🙋‍♀️

 2. OOOOHHHH MYY såååå vacker du är !!!!!!
  Hela du strålar !!!!!

  ps:hårfärgen…döör<3<3

  1. Engla skriver:

   Åh taaaack snygging 😍❤️❤️❤️✨

 3. Men wow vad snygg du ser ut. 🙂 Jättevacker och ditt leende bländar fina Engla. Jättesnygga kläder, gillade verkligen skorna!
  Ha en fin helg med din fina familj. <3

  1. Engla skriver:

   Du är för go ❤️ Tack snälla! Önskar dig en riktigt fin helg också ❤️

  1. Engla skriver:

   Tack snälla 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..