ÖRHÄNGEN

 

Innehåller adlinks

rhängen

HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR

Om det är något jag verkligen saknar är det små, söta örhängen. Du vet sådana man har hela tiden till vardags. Jag har inga små, förutom ett par med snäckor som känns lite mer sommar än vinter. Det slutar därmed att jag ofta inte bär örhängen alls och så ett par lite större till fest typ. Vet du förresten att jag faktiskt har tre hål i vänster örsnibb, och ett i höger. Tog dem när jag var väldigt ung men har sällan haft örhängen i alla hål. Men tycker det är fint på andra så kanske faktiskt skulle försöka. Ur & Penn har många fina örhängen, både budget men även i äkta guld som de ovan. Perfekt att önska sig i julklapp tänkte jag : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..