LJUS VAR DET HÄR

 

Innehåller annonslänk för Cervera

 

Torsdag, söndag, onsdag? Jag känner mig helt dagvill och har redan torsdag men det är ju faktiskt bara onsdag. Igår kväll trodde jag att det var min tur att få magsjukan. Jag satt med hinken framför mig i två timmar men vips blev jag hungrig och åt kvällsmål och sedan mådde jag bra igen haha. Vilken lättnad! Därav kom inte gårdagens lucka upp så idag kommer två : )

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Romeo är pigg idag så imorgon blir det skola igen, vilket är himla tur då de ska vaccinera sig imorgon. Nu när jag vabbat har jag passat på att ta fram lite julgrejer i alla fall. Solen har varit framme idag och gett lite extra energi. Jag blir ju så galet påverkad av mörkret men har ätit D-vitamin i ett par veckor nu och det tillsammans med mer träning gör mig mycket piggare om dagarna. Så himla skönt! Man kan ju inte påverka ljuset ute så man får göra vad man kan.

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Första ljuset är äntligen tänt i vår fina ljusstake
(som finns HÄR med rabatt just nu!)

Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..