MÅNDAG EN BRA DAG

 

Måndag och december. Endast tre veckor till julafton! Känns helt overkligt faktiskt. Om 2.5 vecka går vi på jullov liksom, hur härligt?

Idag så har jag varit till Erica på Frans Hår & Stil för att fixa klart mitt hår som vi påbörjade i förra veckan. Jag är så nöjd! Vi har gått tillbaka till min egna hårfärg men ändå behållt det lite ljust i längderna och så har jag ett fantastiskt fint svall igen. Fick ett infall i förra veckan och hur mycket jag än älskar att vara superblond så blir jag galen på utväxt. Så nu testar vi att köra min egna bottenfärg och låta längderna bli lite ljusare. Känner mig som en ny människa, typ. Jag har ju tänkt att jag måste vara superblond för att mina färger och drag ska komma fram då jag har så ljusa ögon. Men det mörkare håret får ögonen att poppa på ett annat vis. Bilder kommer men nu ska jag till gymmet och sedan hämta barnen. Ikväll ska vi se julkalendern (jag gillar den!) och sen blir det fotbollsträning. Kram/E

  1. Anki skriver:

    Hmm???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..