ANNONS

JULKALENDERN – LUCKA NR 2

/

”Ett misslyckat val”

Samtidigt som jag inte kan komma på ett misslyckat val på rak arm så vet jag såklart att jag gjort flera. Jag menar, det är ju också en del av livet. Och tack vare en del misslyckade val har jag lärt mig saker och också insett vad som är viktigast i livet.

Jag vill inte ångra saker, men jag önskar att jag när jag fick mina tvillingpojkar, omvärderat mitt jobb och jobbat mindre, bett om mer hjälp och inte bara kört på. Jag vet att jag gjorde mitt bästa och där och då kände jag att jag inte kunde göra annorlunda, men jag var alldeles för mycket ”den duktiga flickan” som skulle fixa allt. Tills att jag gick sönder, och resan för att bli fri från utmattningssyndrom blev en långdragen resa.

Har du gjort något misslyckat val som påverkat dig & ditt liv?

Läs mer om julkalendern HÄR!

3
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00