STRÅLANDE JUL

 

Innehåller adlinks

Home

Kudde / Stjärna / Ljusstake
Påslakan / Tygpåse / Ljusstake / Kaffemaskin

Så mycket fint till jul från Ellos, som dessutom ger 30% rabatt på hela sortimentet denna helg. Aktivera rabatten HÄR!

 

 1. Olga skriver:

  Sitter med min 10 åriga dotter i soffan och slösurfar. Kikar in på din blogg, så som jag brukar och gjort de senaste 12? Åren eller något åt det hållet. Vem är Engla säger hon? Ja men en blogg jag följer bara.. Men va, heter hon också Engla? Ja alltså ja..?Mamma säg inte att du döpt mig efter en bloggare?!! Alltså vissa är döpta efter typ Avicii men jag är döpt efter en bloggerska som lägger upp bilder om typ julen? Ja men jag tyckte namnet var fint bara… Lång tystnad. En bloggerska, helt ärligt mamma.

  Haha känner att min dotters romantiska bild av hennes namn som djupt och meningsfullt val från vår sida lite gick i kras i kväll 😂😂

  1. Nancy skriver:

   Hahaaa Olga 😂
   Älskar din dotters kommentar, något min dotter oxå skulle kunna säga.
   Men tänk vilken rolig historia det kommer bli som berättas om och om igen 😍
   Hälsa henne att hon har ett mycket fint namn….döpt efter en fantastisk, kärleksfull och inspirerande kvinna ❤️

   Trevlig Helg! 💫

  1. Engla skriver:

   Haha lilla gumman. Så fint namn ju 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..