FREDAGSLISTAN

 

Vad är du glad för idag?
– Älskar fredagar och känner livet i mig efter några dagars vabbande. Håller tummarna nu för att inte Jolie eller Romeo blir sjuka. Enzo var hemma två dagar och Romeo var hemma igår då han var hängig på morgonen, men en duracellkanin resten av dagen. Svårt att avgöra status tidigt på morgonen tycker jag. Jag la mig 22.00 igår kväll men då vaknade jag 00, 03 0ch 05.40 så tror det var för tidigt för mig. 23-tiden är nog kanske bättre för mig ändå och då får jag mina ca 7 timmar. Hur länge sover du?

Vad har du på dig idag?
– Jag har träningskläder på just nu då jag ska köra ett pass efter lunch.

Vad lyssnar du på idag?
– Träningspodden & Relationspodden & Mitt i livet

Vad är du på för humör idag?
– Jätteglad!

s53

s52

Förra årets mysiga juldukning

Vad blir det för middag?
– Alltså vi ska på JULBORD! Hur gott? Det är Brandkåren som anordnar så vi ska möta upp några av Robins kollegor och fruar innan (som är nära vänner)

Hur ser dagens planer ut?
– Jobb, gym, tvätta sofföverdragen (alltid i sista minuten haha) och fixa i ordning mig inför kvällen. Rött fodral eller glittrig jumpsuit lutar det mot.

Helgens planer?
– Muséum på lördag och så ska vi röja i tvättstugan hela helgen då vi ska börja renovera den nästa vecka samt installera ny tvättmaskin och torktumlare. Kommer bli så skönt med en snygg och praktisk tvättstuga!

Vad längtar du efter just nu?
– Jag trivs så bra just nu och älskar att vi har HELA december framför oss. Ska börja kika på juklappar till barnen och julpynta. Och så har jag beslutat att inte stressa alls inför jul. Vi firar här hemma och det får bli som det blir. Knytkalas för de som vill komma, lagom med klappar åt barnen, spela sällskapsspel och UMGÅS. Min enda prio.

s54

Förra årets bästa julklapp! Älskar den. Finns en liknande HÄR på rea. Hur underbar? Lika mysig för stora som små : )

(adlink)

Hur ser din fredag ut? Kram/E

 1. N skriver:

  Men Robin! Orkar han julbord idag igen?!😉 Träffade honom i Uppsala igår, på Wallmans i Saluhallen…
  Hoppas ni får trevligt!🤗

  1. Engla skriver:

   Haha Jajjemen 🙂

 2. Minna skriver:

  Är oftast färdig för sängen 21:15, dvs avsminkad, pyjamas och uppbäddat, men släcker lampan strax innan 22. Klockan ringer 5:30 oftast så det är de timmarna jag behöver🙂Har svårt att sova emellanåt men det har blivit bättre om jag tar dubbel dos magnesium innan sänggående, somnar fortare och sover bättre😊

 3. Cissi skriver:

  Sover inte heller bra om jag lägger mig för tidigt! Märkligt egentligen. Jag kan sova två timmar för länge utan att vakna mitt i natten men inte gå och lägga mig tidigare utan att vakna 23, 02, 05… och sen vara trött när klockan ringer! Sover oftast 23.30-07.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..