ANNONS

VEGANSKT PROTEINPULVER

/

Innehåller adlink

img_0894

Fick en fråga om vilket veganskt proteinpulver jag använder och det är detta med smak av chokladbrownie från Star Nutrition. Det smakar chokladboll faktiskt. Den smakar riktigt gott, med risk för att jag kanske tröttnar haha. Den finns också med ren chokladmak, jordgubbssmak och även neutral så nästa gång kör jag nog på vanlig choklad (vem kan tröttna på det liksom?) eller den neutrala som är enkel att blanda i smoothies tex. utan att det tar smak om man inte vill det. Att jag väljer veganskt är för att jag annars lätt fått ont i magen, blemmor och upplever att det känns lite väl konstgjort i smaken. Detta känns renare och bättre.

Kram/E

0
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00