FRUKOST

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Ägg, proteinshake, citronvatten och mina D-vitaminkapslar. Jag käkar även magnesium och multivitamin men tar dem på kvällen då jag är rädd att må illa annars. Jag tränar alltid helst innan frukost och det är aldrig några probem. Äter ju sent kvällsmål så kroppen är van. Idag blev det bara ett snabbpass så cyklade tills benen skakade och nu är jag nyduschad och redo för att bli fin i håret. Men först äta!

Vad äter du för frukost? När jag tränar mycket blir jag alltid sugen på mer protein så nu försöker jag få i mig lite extra i form av en vegansk chokladshake. Supergod. Dricker den till två ägg eller så äter jag overnight oats där jag blandat i lite proteinpulver och så serverar jag den med jordnötssmör & bär. Det är mina två favoritfrukostar just nu!

Idag är det dags för ett besök hos Erica & Frans Hår & Stil. Tror att vi bara ska fixa till färgen idag men har fått en idé som jag gärna vill förverkliga innan året är slut. Får se vad Erica säger : )

Ses sen! Kram/E

 1. Maria skriver:

  Är lite nyfiken på vilket märke du har på ditt proteinpulver? Jag har nämligen inte hittat något bra veganskt alternativ. Tack 😊

  1. Engla skriver:

   Kollar upp och skriver imorn!

 2. Camilla skriver:

  Så härligt med ett frisörbesök 😊
  Jag brukar äta gröt och äggsmörgås till frukost 🤗
  Ha en fin dag!
  Kram <3

  1. Engla skriver:

   Åh mums! Älskar äggmackor med kaviar 😍 Tack detsamma rara! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..