DERMAPEN

 

I samarbete med Sofia Wikner Estetik

img_4135

Sommarglowet är ett minne blott men ansiktsbehandlingar, bra produkter som är rätt anpassade efter din hy, sömn, vatten & lite highlighter är bra räddare så här års.

Jag lovade att berätta mer om kuren jag tänkte starta med denna vecka. Jag har inte lagt varken tid eller pengar på min hy förrän efter 30. Jag har tyckt att det är helt ointressant men under de senaste åren har jag märkt vilken stor skillnad det gör med rätt produkter till ens hud, och att regelbundna behandlingar gör mycket för att hålla huden fräsch. Och let´s face it, man får kämpa lite mer ju äldre man blir. Lystern är inte där per automatik, speciellt inte i november och några nätter med dålig sömn lämnar snabbt avtryck. Kan man hjälpa huden på traven och få den att bli friskare och starkare, så varför inte?
Nu som 36-åring är jag rätt bra på att ta hand om min hy och hjälper till att förbygga hudens åldrande så gott det går. Att hitta rätt person som behandlar är däremot inte det lättaste. Jag vill lita på att hon kan sin sak, kan komma med tips och råd och också ge de bästa resultatet, såklart.  Det finns en förening som heter {www.estetiskainjektionsrådet.se} som examinerar och certifierar seriösa behandlare. Och där finns Sofia Wikner som jag väljer att gå till med.

Vi ska alltså nu påbörja en kur med Dermapen! Perfekt att påbörja kuren nu under vintern dessutom när solen är i stort sett obefintlig. När man går en kur ska man såklart skydda sig från solen. Jag ska samtidigt börja med nya produkter från NeoStrata som Sofia rekommenderat. Hon har själv använt dem i tre år nu och är supernöjd. Jag använder ju Exuviance som är skapat av just NeoStrata så är jättespänd på att testa dessa produker. Berättar mer om dem på torsdag efter min första behandling!

Vad är då Dermapen?
DermapenTM är en avancerad microneedling behandling som ökar hudens produktion av kollagen. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion och kemisk peeling. Dermapen är bra för att behandla tex. slapp och åldrad hud, acneärr & förstorade porer. 

Har du testat Dermapen? Berätta gärna : )

Sofia utför även andra behandlingar som kempisk peeling, botox, fillers mm. Se hennes hemsida HÄR för mer info samt tidsbokning. Hon håller till mitt i centrala Uppsala, 5 minuter från stationen.

 

 1. Annie skriver:

  Jag älskar Dermapen!!! Gjorde en kur början av 2017 och nu slutet av 2018 kände jag att det var dags för kur igen. Blir verkligen fina resultat av den behandlingen.

  1. Engla skriver:

   Åh vad roligt att höra!

 2. Cissi skriver:

  Estetiska injektionsrådet certifierar bara
  läkare, sjuksköterskor och tandläkare som utför olika typer av injektionsbehandlingar såsom fillers och botox.
  De examinerar eller certifierar inte behandlare av Dermapen eller hudterapeuter i allmänhet.
  Det är viktigt att framhålla.
  Din behandlare är troligen sjuksköterska eller läkare i grunden och utför även injektionsbehandlingar på sin klinik vilket hon då har blivit certifierad för av E.I.

  Citat från Estetiska injektionsrådet:
  ”Socialstyrelsen har haft skönhetsindustrin under lupp i flera år och nu utreder Socialdepartementet huruvida lagen måste skärpas. Av den anledningen har de största kommersiella aktörer och branschorganisationer gått samman och gemensamt initierat en fristående och oberoende certifieringsprocess för injektionsbehandlingar. Målet är att öka konsumentskyddet genom att hjälpa konsumenter att hitta kvalificerade behandlare samt att skapa en kvalitativ och trygg skönhetsbransch för alla.”

  1. Engla skriver:

   Ja Sofia är sjuksköterska vilket jag tycker känns ännu tryggare 🙂

 3. milla skriver:

  Var precis som du men vid 32 ändrade jag mig 🙂 ska bli spännande se resultatet

 4. Cissi skriver:

  Har gjort dermapen-behandlingar, fick fint resultat direkt efter men nu 6 mån efter avslutad kur ser jag faktiskt inget av det utlovade kvar. Kan tänka mig att göra två veckor innan bröllop eller liknande igen men inte som underhållande föryngrande behandling faktiskt..

  1. Engla skriver:

   Cissi: Jag tror det bästa är att göra en kur och sen köra en behandling 1-2 ggr per år om man vill hålla efter. Kommer skriva mer om detta och hur jag upplever det såklart. Kram!

 5. Åh vad kul! Sofia är grym. Gick på ett par peelingar hos henne och hon fick in min på Neostrata med. Så bra!

  Önskar jag hade tid att gå mer regelbundet, men har 1000 andra saker att prioritera.

  Nyfiken på produkterna! 😃

  1. Engla skriver:

   Åh vad kul att höra! Ja visst är hon proffsig 🙂 Berättar mer efter torsdag 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..