MAKE IT GLOW

Innehåller annonslänkar

Nu har jag fått så många frågor om smink så tänkte ta och göra ett inlägg om mina absolut favoriter vad gäller glow! Jag sminkar mig knappt till vardags, men absolut mer under vintern eftersom jag annars lätt ser glåmig ut och har känslig hy. Prio ett för en frisk hud är bra rengöring och regelbundna peels & ansiksmasker, vilka jag gör 1-2 ggr i veckan. Jag kommer dessutom börja med en ny produktserie på min hud inom kort och också en kur av en för mig ny behandling som ytterligare kommer hjälpa till med det naturliga glowet. Mer om det imorgon! Men nu till receptet för ett bra glow.

Discovering A City

1. Sov tillräckligt
2. Drick mycket vatten
3. Ät bra & så ren mat som möjligt
4. Träna
5. Använd bra produkter

Och vilka produkter är bra?

Glow

1. Retinol // 2. Foundation // 3. Highlighter puder
4. Highlighter stick // 5. Highlighter drops

1. Retinol. Jag har ju skrivit lite om retinol tidigare, och det är verkligen något jag kan rekommendera alla över 30 år att använda. Jag använder retinol på kvällen efter rengöringen så att produkten får göra sitt jobb under natten.

2. Foundation. Jag är kär i denna från Clarins som faktiskt är matt. Den är helt makalöst bra och jag gillar att matta ner ansiktet i grunden innan jag kör på med glowet. Jag menar ens egna glow kommer ändå fram. Jag vill inte vara blank i hela ansiktet. Det blir jag bara om jag har obalans i hela kroppen.

3. Highlighter puder som är lätt att borsta på med en tunn borste där du vill ha extra glow. Lättarbetad och sitter bra.

4. Highlighter stick. Denna använder jag mest och den ger ett väldigt naturligt glow.

5. Highlighter drops. Magiska droppar som kan användas var du än vill ha glow. Den här syns verkligen och är perfekt om du inte är blyg och vill ha riktigt wow-glow.

PS. NordicFeel ger 20% rabatt på hela sajten idag! Kram/E

  1. Jessica skriver:

    Tack för tips, behövde lite nytt smink så beställde både foundation och puder. Ska bli kul att testa nytt och spännande att se om det blir något glow. =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..