GOODMORNING SUNDAY

 

ladda ned (2)

Godmorgon söndag! Det hanns inte med någon träning igår så idag ställde jag klockan en halv timme tidigare för att hinna iväg på ett pass innan vi ska åka och bada. Veckans fjärde eller femte pass blir det nog så jag får ändå vara nöjd.

Barnen provade sina vinterplagg igår och jag var säker på att pojkarnas Didrikson-overaller skulle fungera i ett år till då de är så tacksamma i storlek. Men Enzo som skjutit iväg rejält på längden kunde inte ha sin. Jag ska kika igenom nätet under dagen och hoppas hitta en i rätt storlek och kanske är det fortfarande rabatt. Vore typiskt mig att komma på det i morgon och få betala fullt pris haha.

Hoppas du får en fin dag! Kram/E

 1. Sofie skriver:

  Tänkte bara tipsa om Didriksons butik på Quality Outlet ute i Barkarby, mycket fina kläder till bra priser!

  1. Engla skriver:

   Tack snälla för tips!

 2. Idag ska jag träna, baka pepparkakor med barnen och så vill jag ta fram adventsljustakarna. Men det ska nog hinnas med alltihop. Mysig tid som kommer nu.

  1. Engla skriver:

   Så mysigt! Ja december är en härlig månad ✨

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..