BRA UPPLADDNING

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Morgongym, simhallen med kidsen och en skön slappardag hemma. Bästa receptet på en söndag måste jag säga. Till middag lagade jag kycklingfilé med sötpotatis & halloumi och efter det så började vi se på Titanic hela familjen. Barnen har frågat så mycket om den och det är så mysigt att kunna se film tillsammans nu, utan att det behöver vara animerat. Vi stängde av filmen halvvägs och får fortsätta en annan kväll för vi hade lovat Romeo att avsluta kvällen med sällskapsspel. Det blev en omgång Alias. Nu känner jag mig redo för en ny vecka och det är en vecka med massa skoj faktiskt men typiskt nog måste vi tacka nej till minst två saker pga. jobb & jour. Hade varit så roligt med både muséum och träningsmässa. Vi får se om vi får till det men tror inte det. Julbordet vi är bjudna på hoppas jag i alla fall att vi kommer iväg på.

Nej nu blir det Vem kan slå Anja & Foppa här innan det blir natti natti. Kram/E

 1. Hej!
  Vilken färg rekommenderar du på BH:n under vit tröja om man inte vill att den ska synas igenom. Vit, nude, ljusrosa?
  Kram

  1. Engla skriver:

   Nude tycker jag brukar bli bäst, beror lite på vad det är för typ av tröja också. På bilden ovan har jag en svart BH men t-shirten har tjockare tyg och print fram 🙂 Har man en tunn blus eller figurnära topp och inte vill visa BHn så brukar nude eller ljusrosa bli bäst. Kram

 2. Sofia skriver:

  Vad har du för storlek på tröjan? Är den stor i storlek?

  1. Engla skriver:

   Jag har S och tycker den är normal 🙂

 3. Milla skriver:

  Var har du köpt denna snygga t-shirt? ♡👌 Är det Chanel? 😊

  1. Engla skriver:

   Den är från ett märke som heter Dr Fake! Köpte den på twoangels.se ✨

   1. Milla skriver:

    Tack fina för att du svarar. Den var väldigt fin dock lite dyr för min plånbok. 😍😊

    1. Engla skriver:

     Så lite så <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..