BRA UPPLADDNING

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Morgongym, simhallen med kidsen och en skön slappardag hemma. Bästa receptet på en söndag måste jag säga. Till middag lagade jag kycklingfilé med sötpotatis & halloumi och efter det så började vi se på Titanic hela familjen. Barnen har frågat så mycket om den och det är så mysigt att kunna se film tillsammans nu, utan att det behöver vara animerat. Vi stängde av filmen halvvägs och får fortsätta en annan kväll för vi hade lovat Romeo att avsluta kvällen med sällskapsspel. Det blev en omgång Alias. Nu känner jag mig redo för en ny vecka och det är en vecka med massa skoj faktiskt men typiskt nog måste vi tacka nej till minst två saker pga. jobb & jour. Hade varit så roligt med både muséum och träningsmässa. Vi får se om vi får till det men tror inte det. Julbordet vi är bjudna på hoppas jag i alla fall att vi kommer iväg på.

Nej nu blir det Vem kan slå Anja & Foppa här innan det blir natti natti. Kram/E

LOADING..