HELG

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Nystädat och helgblommor på plats. R fick rosor av mig : )

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Favoritböckerna finns HÄR / HÄR / HÄR

(adlinks)

Godmorgon lördag! Idag hade jag kunnat sova många timmar till men vid 07.30 vaknade jag då R ska iväg och tvätta bilar för fotbollen och Romeo var vaken. Känns skönt med en ledig & lugn helg. Jag ska hoppa i träningskläder och dra till gymmet efter frukosten och resten av dagen tänkte jag plocka fram några julsaker eftersom jag inte hann igår och så ska jag börja städa klädkammaren. Och varva med att ligga i soffan under en filt och lyssna på poddar. Hur mysigt när det är kallt och frostigt ute? Tror vi ska basta ikväll och äta goda räksmörgåsar. Ja så får det bli.

Happy lördag! Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..