ALLTID MED RABATT

 

I samarbete med Campadre

Campadre kör alltid olika kampaner med höga rabatter på välkända varumärken. Du hittar skönhet & inredning men även kläder & skor för dam, barn & herr. Och så accessoarer och sportartiklar. Varje vecka kommer det nya kampanjer och nu under Black Friday-veckan så är rabatterna maxade! Campadre är kort och gott en site med de bästa produkterna samlade, med den bästa rabatten.

Du registrerar dig  —> HÄR <— och det är såklart helt gratis. Du kan också värva dina vänner & bekanta och då får du 100:- per värvad kund, insatt på ditt Campadre-konto vilket blir som ett presentkort. Hur bra?

PicMonkey Collage

Nu har de många snygga vinterskor på kampanj.
Älskar dessa UGGs!

PicMonkey Collage2

De oerhört populära Inuikki-bootsen finns också, för 1499:- istället för 2499:-. Jag beställde de i beige. Hört så mycket gott om dem! Och imorgon ska det tydligen släppas ännu fler skor från det märket! Passa på att registrera er idag för imorgon under Black Friday så kommer det vara galna priser och ännu fler kampanjer som släpps! Jag har spanat in några julklappar faktiskt. Vore så skönt att bli klar med de flesta. Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..