TISDAG

 

3a64f850-11e8-4340-9804-6b2027f35d56

Hello! Frost och minusgrader denna morgon. Dags att plocka fram vinterskor och varmare jackor. Tänk om vi får snö snart? Vore ju faktiskt rätt mysigt. Så det blir lite ljusare ute. Jag har ju sagt att jag ska börja med D-vitamin i månader nu. Tror du jag gjort det? Nej. Så idag ska jag beställa både det och magnesium.

Förutom gym & jobb tänkte jag tvätta sofföverdragen idag och leta fram lite julpynt. Mer mysstämning åt folket! Kram/E

 1. Elsie skriver:

  Rekommenderar varmt att du köper ordentligt D-vitamin, tex från märket Holistics. Apoteket har tyvärr bara alldeles för låg styrka. Jag testade nyligen mina nivåer i blodet och hade snäppet för långt D-vitamin och ändå har jag i flera är tagit tillskott på hösten/vintern… :/

  1. Engla skriver:

   Ja jag kör Holistics jag med 🙂 Köpte ny burk igår så nu hoppas jag att jag kommer bli lite mindre död. Kram

  1. Anna skriver:

   Varför tror du Livsmedelsverket rekommenderar så låga doser? (10 mikrogram till dom under 65 & 20 mikrogram till dom över)

   1. Cissi skriver:

    Låga och låga, det är så mycket en människa behöver… rekommenderad dos är en sak, terapeutisk dos är en annan.

 2. Milla skriver:

  Jag e verkligen ingen vintertid människa har jag upptäckt. D-vitamin e ett måste ÄNDÅ e jag trött kan va brist på annat. Hade inte du likadant?

 3. A skriver:

  Och jag vill gärna veta vad du har för läppstift/glans på läpparna här😊

 4. Du har verkligen härligt glow i ansiktet. Jag skulle också vilja veta vad du använder på kinderna. Kram och ha en fin dag Engla

  1. Engla skriver:

   Åh tack fina du <3 Roligt att du gillar. Kommer ett inlägg ikväll eller imorgon med mina bästa tips nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..