VÄLKOMMEN MÅNDAG

 

Godmorgon måndag! Idag var vi så trötta hela familjen när vi klev upp. Detta mörker alltså! Jag är så trött i ögonen hela dagen, blir så sjukt påverkad. Men tvingade mig till gymmet och fick till ett bra pass med fokus på axlar idag.

Denna vecka har vi inte så mycket planerat. R går på jour och jag skulle vilja fixa lite julpynt hemma. Och fokusera på träningen. Dessutom tänkte jag boka in en synundersökning och beställa nya glasögon. På tiden.

9381be5b-414d-49ab-84ec-7d5249d1dd3f

Är ju väldigt sugen på dessa snygga bågar. Ser liksom lite nördig och härlig ut i dem. Love it!

Hoppas du får en riktigt härlig start på veckan! Kram/E

 1. Minna skriver:

  Då får du va glad att du inte har ett vanligt kontorsjobb 8-16.30.gäääääsp! Skulle du aldrig fixa om du är trött bara av att gå hemma och jobba, förstår inte den ekvationen faktiskt!

 2. Karin skriver:

  Snygga bågar!!

 3. Malin skriver:

  Mer sömn, d-vitamin tillskott och massor av smoothies fullproppade med vitaminer är min medicin på vintern eller överlag när det blir mörkare. Tycker åtminstone det fungerar lite grann!

 4. Jessica skriver:

  AH, denna tröttheten! Det är så tråkigt att vara trött jämt. Men för mig hjälper det (känns det som iallafall) att ta en Berocca varje dag. Kanske är inbillning men spelar ingen roll, känns bättre iallafall. =)

  1. Engla skriver:

   Ja jag ska köpa D-vitamin och Magnesium nu iaf. Vet att mörkret alltid ställer till det för mig 😴

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..