PARTY IN DECEMBER

 

Innehåller annonslänkar

Party

Jumpsuit / Kavaj / Byxa / Klänning / Tröja / Kjol

Snart har vi den stora julmånaden här och det är tid för julbord, Lucia-firande, glöggfester, julmingel, julfirande och nyår! Dags att plocka fram partystassen med andra ord. Sammet, paljetter, metallic & glitter är nyckelorden och färger som rött (såklart!), guld, grönt, silver & vitt är heta färger. Jag dras mest till svart just nu haha, matchar novembermörkret perfekt! Men kommer absolut att festa till det med glittriga accessoarer & smink. Jag menar röda läppar i vinter, oslagbart! Lindex har många fina festplagg såg jag nu i veckan. Så snyggt med en sammetskostym till ett par pumps. Eller klä ner den guldiga paljettkjolen med en stickad tröja så är du hemma.

Kram/E

  1. Milla skriver:

    Åh älskar den vinröda

    1. Engla skriver:

      Ja den är så fin i modellen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..