JULUTMANING

 

thumbnail_image2 (1)

Mörkt ute, mörkt inne. Min planerade träning blev inte av idag då larm-firman kom hit för att byta ut och uppdatera våra larm. Gick ju inte på en kvart direkt. Men ska försöka träna ikväll när Enzo & Romeo är på skytte. Mitt mål är att känna mig i riktigt bra form till jullovet. Då vill jag att träningsrutinerna sitter, att konditionen är bättre och musklerna lite mer synliga. Känns som ett bra och roligt mål! Så fem bra pass i veckan är planen.

 

Nu måste jag passa på att hämta ut några paket innan middagsbestyr och kvällsträning. Städa behöver vi göra också. Och packa inför helgens date & hotellmys! Kram/E

  1. Diana skriver:

    Jag älskar dina mål, jag vill också ha tydligare muskler och ha bättre ork

    1. Engla skriver:

      Det är alltid roligare att träna med delmål och mål. Stort som litet 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..